20.04.2024
Новини

Кременеччина втратила уже двох Героїв в Орлах на Дніпропетровщині

Ще одного Героя втратила Кременеччина внаслідок виконання бойового завдання в Орлах на Дніпропетровщині. Після важкого поранення та триденної боротьби за життя зупинилося серце 37-річного Андрія Ярощука, – повідомляють у Великодедеркальській громаді. 

“Схилімо голови в жалобі – війна забрала ще одне молоде життя… ЯРОЩУК АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, 12 травня 1985 року народження. 12 серпня 2022 отримав поранення біля населеного пункту Орли Синельниківського району Дніпропетровської області, виконуючи бойове завдання. Був доставлений в м. Запоріжжя в госпіталь. Після виснажливої боротьби за життя, 15 серпня серце Героя перестало битися.

У бійця залишилась дружина Тетяна, доньки Мар’яна та Катерина, батьки, сестра. Великодедеркальська громада висловлює щирі співчуття близьким та рідним Героя Ярощука Андрія Васильовича… Поділяємо біль втрати… Герої не вмирають!”, – пишуть у повідомленні.

Нагадаємо, у неділю, 14 серпня, у Кременці та Великих Бережцях прощалися із Сергієм Ганжусем. Захисник загинув 12 серпня в Орлах на Дніпропетровщині.

Перейти до панелі інструментів