29.03.2024
Новини

У Шумську п’яний водій скоїв ДТП: жінка в лікарні

ДТП трапилася учора, 14 серпня, у Шумську. Там нетверезий водій іномарки в‘їхав у авто, що рухалося попереду. У результаті зіткнення травми отримала водійка автомобіля «Ланос», – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Як з’ясували поліцейські, 35-річний водій автомобіля «Audi» – житель села Кордишів не дотримався швидкісного режиму та дистанції, а також не зауважив дорожньої обстановки та здійснив наїзд на авто, що рухалося попереду.

Зорієнтуватися в дорожній ситуації горе-водію було нелегко. За попередніми даними, він перебував у нетверезому стані. Тест на стан сп’яніння, проведений на місці ДТП, виявився позитивним – 2.83 проміле. Складено адміністративний протокол за ст.130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла водійка автомобіля «Ланос». Жінку з травмами госпіталізували. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу, – зазначають у поліції.

Перейти до панелі інструментів