20.04.2024
Новини Промо

Модні тренди: як вибрати стильну прикрасу

Прикраси із благородних металів були і залишаються бажаними аксесуарами. Представниці прекрасної статі їх носять повсякденно, одягають на світський раут чи ділову зустріч. Сьогодні дуже важко знайти красуню яка б не доповняла свій образ дорогоцінностями.

Одними із самих популярних виробів, на думку стилістів Укрзолото, вважаються золоті каблучки. Однак, щоб завжди виглядати стильно і модно слід вибирати сучасні моделі, які відрізняються завидним різноманіттям. В ювелірному салоні дуже просто вибрати саме ту прикрасу, яка без слів передасть індивідуальність та смак красуні.

Критерії вибору модної каблучки

Вишукані каблучки із золота – це незмінний супутник чарівної дами. Їм віддають перевагу жінки різного віку та положення. Завдяки великому асортименту купити можна такий виріб, який підкреслить індивідуальність та відкриє неймовірні можливості для експерименту. Самими популярними моделями вважаються:

  • Масивні та великі прикраси, які останнім часом носять як молоді красуні так і зрілі дами. Стилісти вважають, що більше не слід боятися додавати каблучку-гігант в повсякденний образ чи доповнювати такою моделлю діловий стиль. Головне, комбінувати їх з мінімальною кількістю других аксесуарів.
  • Фантазійні оформлення, які з першого погляду викликають захоплення. Різноманітні «корони», «сердечки», «геометричні витинанки», «квіти», «листочки» самі по собі заставляють креативи, створюючи свій неповторний образ.
  • Максі-розмір – каблучки з одним великим каменем чи широкі ободки з мілкою інструкцією. Така навмисна надмірність може проявлятися у використанні яскравих каменів, ефектному декорі, поєднанні різного по кольору золота.
  • Класика – моделі, які непідвладні модним течіям. Звичайно, форма та виконання каблучок можуть змінюватися, але незмінним залишається благородство в кожному елементі. Такі прикраси шикарно поєднуються з різним стилем в одязі та доречно виглядають як в офісі, так і на вечірці.

На думку стилістів ukrzoloto ніколи не виходять із моді прикраси з дорогоцінним камінням. Ювелірні вироби з аметистами, діамантами, рубінами, перлами, гранатами ніколи не покинуть першості та завжди будуть користуватися визнанням. Чарівний блиск самоцвітів, як і благородний перелив золота завжди допоможе виглядати прекрасно та неперевершено. Купуйте тільки у провіренних виробників і інтернет-магазинів.

Перейти до панелі інструментів