29.03.2024
Новини

У Тернополі затримали наркоторговця, він може вийти під заставу 150 тис грн

У Тернополі затримали 26-річного наркоторговця. У нього вилучили психотропних речовин на понад 100 тис грн. Проте, уже невдовзі він може вийти під заставу у 150 тис грн, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН Національної поліції спільно із співробітниками обласного управління СБУ затримали 26-річного тернополянина під час отримання ним передач з психотропними та наркотичними речовинами.

Аби приховати причетність тернополянина до злочинної діяльності, постачальники надсилали посилки, вказуючи адресата з жіночим ім’ям. Проте це не завадило правоохоронцям взяти зловмисника «на гарячому».

Під час обшуку у нього було вилучено дві посилки в яких містилося 30 грамів наркотичного засобу «канабіс» та 50 грамів психотропної речовини «PVP». Також в автомобілі зловмисника поліцейські знайшли 25 вже розфасованих згортків з психотропною речовиною.

Слідство з’ясувало, що зловмисник за день міг здійснювати майже двадцять закладок, отримуючи за кожну з них по сотні гривень.

26-річному тернополянину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 ( незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 150 тисяч гривень.

Автомобіль, який підозрюваний використовував для злочинної діяльності, вилучений та поміщений на арешт майданчик.

Слідчо-оперативні заходи тривають з метою встановити постачальників з якими співпрацював тернополянин, та тих осіб, котрі купували наркотичні та психотропні препарати.

Перейти до панелі інструментів