29.03.2024
Новини

На Тернопільщині знову викрили підпільний алкоцех

Тернопільські правоохоронці знову викрили підпільний алкоцех. Незаконний бізнес організував 51-річний мешканець Чорткова. Чоловік на власному господарстві налагодив нелегальне виробництво та продаж підакцизного товару, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Співробітники кримінальної поліції Чортківського райвідділу поліції виявили факт реалізації фальсифікованого спиртного чортківчанином. У своєму будинку він обладнав цех з виготовлення та фасування алкоголю сумнівної якості. Готову продукцію потім продавав приватним замовникам.

Під час санкціонованого обшуку було виявлено 250 літрів спирту, два ящики готової продукції, 125 підроблених марок акцизного податку, а також тару та приладдя для виготовлення, фасування й зберігання фальсифікату.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку). Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють усі обставини злочину.

Перейти до панелі інструментів