29.03.2024
Новини Промо

Стартує футбольний чемпіонат України – обираємо телевізор для вболівання вдома

Символічно, що старт футбольного чемпіонату України припадає на День Державного прапора України – 23 серпня. В умовах воєнного стану матчі проводитимуться на території України без глядачів, з дозволу місцевих військових адміністрацій та з обов’язковим дотриманням усіх правил безпеки. Оскільки вболівати за улюблені команди доведеться удома, то саме час купити телевізор.

Великий екран – усе для справжніх вболівальників

Що головне при виборі телевізора для перегляду спорту? Перше, що спадає на думку — великий екран. Справді, чим більше зображення, тим детальніше можна роздивитися кожен пас та рухи футболістів. Та й взагалі краще насолодитися грою.

Переважно у футбольних матчах, як в багатьох інших видів спортивних ігор, камери переміщаються горизонтально, в гонитві за м’ячем. І саме в ці моменти ми зіштовхуємося з дуже швидким рухом, з проекцією якого не впораються слабкі моделі.

У більшості бюджетних моделей, оснащених дисплеями класу 60 гц, під час швидкого руху на екрані часто видно велике падіння різкості зображення. Така ж ситуація з м’ячем, який під час польоту перебуває не тільки в фокусі.

Зображення, як у реальному житті

Побачити поле та м’яч у якомога більшому форматі — це круто. А ще важливо, щоб телевізор встигав за швидкістю рухів футболістів. За це відповідає частота і вона має бути щонайменше 100-200 Гц. А моделі з роздільною здатністю 4K дозволять насолоджуватись якісним зображенням, як у реальному житті.

Якщо ви, як більшість глядачів, полюбляєте переписуватись під час перегляду матчу, то варто обирати телевізори, де замість пульта — смартфон.

Важливими є й технології HDR і True RGB, які застосовуються у створенні екрану. Кінематографічний екран IPS відрізняються глибиною передачі кольорів і підвищеною контрастністю. Картинка на екрані буде максимально наближена до реальної. Взагалі IPS матриця потрібна, щоб зображення не спотворювалось в залежності від кута огляду, як у кінотеатрі.

Подбайте про очі

Крім того, щоб під час футбольних чемпіонатів у вас не втомлювались очі, підбирайте моделі з D-Led підсвічуванням. Це забезпечить рівномірне підсвічування зображення і збереже зір. Не зайвими будуть й додаткові функції, наприклад, можливість під’єднати флешку, жорсткий диск, або додаткові колонки для кращої передачі звуку.

Дуже зручно використовувати додатки IPTV, щоб дивитися трансляції улюблених передач у зручний час. Вбудований YouTube дасть дивитись будь-які спортивні шоу та трансляцій. Залежно від площі вашого приміщення обирайте модель з відповідною діагоналлю – від 24 до 65 дюймів.

Скориставшись нашими порадами, сезонними знижками та кешбеком, дуже просто при нагоді зробити вигідне придбання. А домашнім сказати, що це для перегляду улюблених серіалів та мультфільмів.

Перейти до панелі інструментів