29.03.2024
Новини Промо

5 причин, чому гаджети Apple поза конкуренцією

Apple не тільки стабільно утримує позиції популярності, але й посилює вплив на ринку електроніки, і це незважаючи на значну ціну «яблучних» пристроїв. Їхні прихильники вкрай рідко переходять на гаджети інших брендів. Загальновідомо, що техніка Еппл і саме модель Aйфон відрізняється просунутими технологіями та високою якістю. Розглянемо причини популярності докладніше.

Унікальні ОС та екосистема

iOS перевершує Android по оптимізації та продуктивності. Безліч практичних та цікавих програм високої якості є тільки на App Store. Тут практично неможливо “зловити” вірус, чого не скажеш про Google Play.

Екосистема полегшує життя. Наприклад, можна безкоштовно надсилати повідомлення по iMessage. Програма інтегрована в систему, її не потрібно встановлювати. Можна відповідати на дзвінок безпосередньо з ноутбука. Варто згадати iCloud: через нього колекція текстових, аудіо- та відеофайлів буде синхронізована з іншими пристроями. iPhone ідеально поєднується з іншими гаджетами та їх сервісами Еппл.

Регулярна підтримка

Користувачі Айфона можуть бути впевнені, що через 4-5 років після покупки на смартфон автоматично приходитимуть оновлення. Ніяких спеціальних утиліт та необхідності встановлення апдейтів. Усі «старі» моделі оновлюватимуться нарівні з новими. Що стосується пристроїв на Android, вони щодо цього не можуть конкурувати з Apple. Будь-який інший флагманський гаджет отримуватиме оновлення не довше 3 років, а їх вихід доведеться спеціально відстежувати. Нову версію зможуть отримати не всі пристрої.

Простота використання

Гаджети Apple залишаються такими, незважаючи на неймовірну технологічність. Якщо ви купите нову модель, не доведеться переживати, що вона виявиться незвичною або незручною. Різниця між поколіннями відчуватиметься, отже, користувачеві не нудно. Для цього виробник використовує комплексні програми та ряд апаратних покращень.

Дизайнерські рішення

Досконалість гаджетів помітна у начинці, а й у зовнішньому вигляді. Дизайну приділяється велика увага. Матеріали, унікальні відтінки, оформлення корпусу – на висоті. Дизайн анімації також заслуговує на увагу. Програми красиво відкриваються і закриваються, у порівнянні з Андроїд все чітко та плавно. Компанія не бажає кардинально змінювати зовнішній вигляд пристроїв, а користувачам не набридає стильне оформлення.

Комплектуючі вищого рівня

Серед продукції Apple немає бюджетного сегменту. Для виробництва використовуються преміальні комплектуючі. Корпуси смартфонів зроблені із загартованого скла та якісного металу: анодованого алюмінію та хірургічної сталі. Ні – пластику та гумі. Чіп Bionic, камера, інші деталі – високотехнологічні. З ноутбуками, планшетами, смарт-годинами – та сама історія. Еппл продовжує бути в тренді і не знецінюється як гаджети інших брендів.

 

Перейти до панелі інструментів