20.04.2024
Воїни тилу Новини

У Вишнівецькій громаді створили комфортніші умови для переселенців

У Вишнівецькій громаді відремонтували оселі для вимушених переселенців. Також гостей забезпечили усім необхідним для комфорту, – розповідають у Вишнівецькій громаді. 

Сьогодні особливо радіємо, бо врешті завершили ремонт приміщень для більш комфортного проживання ВПО. Ремонтні роботи, а це облаштування кухні, душової, кімнат для проживання в одному із приміщень закладу освіти, яке виділене для проживання переміщених людей, вдалося провести за кошти місцевого бюджету (225 000 грн).

За сприяння Представництва ООН в Україні (не втомлюємося повторювати слова безмежної вдячності) закуплено нові меблі, побутову техніку, посуд та постільну білизну на суму 281 962 грн.
А ще окремо із місцевого бюджету придбано кухонну стінку (28 860 грн) та жалюзі (12 494,20 грн)
Хай же промінці нашої підтримки зігрівають тих, заради кого ми реалізовувати цей проєкт.

Сердечно вдячні БФ “Великий Народ UA” за підтримку внутрішньо переміщених осіб. З великою радістю передали засоби особистої гігієни (зубні щітки, пасту, гелі для душу, шампуні та інш.), побутову хімію, продукти харчування, медикаменти у місце компактного проживання у Вишнівецькій громаді. Окремі пакунки засобів особистої гігієни передано саме для захисниць на фронт.
Дякуємо усім, хто не втомлюється допомагати та підтримувати!

Перейти до панелі інструментів