28.03.2024
Новини Промо

Обираємо суперподарунок дитині – самокат сподобається

У вашої дитини незабаром день народження. У подарунок вона просить електросамокат. Сьогодні на ринку безліч пропозицій з різноманітними характеристиками та цінами. Серед них вигідно вирізняється самокат xiaomi pro 2. У цій моделі гарно поєднане співвідношення ціна – якість. Крутий – красивий, потужний, швидкий та надійний – так його характеризують користувачі. А підлітки цілком впораються з керуванням ним.

Які є самокати

Самокати поділяються на дитячі, трюкові та міські або – для дорослих. Самокати для дорослих створені для комфортного пересування містом. Великої популярності цей транспортний засіб набув під час пандемії, коли робота громадського транспорту у містах була зупинена.

Самокати зазвичай мають низку технічних характеристик: амортизація, регулювання, ергономічні властивості тощо. Для прихильників екстриму та трюків, міський самокат не підійде. Для цього є спеціальні самокати для фристайлу або ж трюкові. Вони мають ширше кермо, яке обертається на 360 градусів, та менші колеса. Також вони легші в порівнянні з міськими.

Який самокат вибрати дитині

Який самокат вибрати дитині – перше питання у батьків, які потрапили в магазин. Часто діти у 2-3 роки вже досить розвинені, щоб проявляти активність і весело розганятися, а не просто сидіти у гаджетах.

  • Самокат для 2-3 років. Які самокати краще для дітей, що тільки почали впевнено стояти на ногах і чи є такі узагалі? Чотириколісна варіація підійде для тих, хто зовсім не вміє кататися. Навіть без додаткових навичок малюк зможе тримати баланс, що стане першим кроком на шляху освоєння нового захоплення.
  • Самокат для 5-6 років. Якщо вашій дитині виповнилося 6 років, то саме час спробувати освоювати триколісний самокат. Перший час ходити поруч, так дитина буде відчувати себе впевненіше і зможе швидше вивчити новий “атракціон”.
  • Самокат для 7-8 років. Семирічним і дітям старшого віку можна сміливо купувати двоколісні моделі самокатів. У цьому віці дитина вже навчився керувати своїм тілом, і з’явилася добре розвинена координація. Новачкам перший час звичайно буде важкувато тримати баланс, але зате потім швидкість пересування збільшиться в кілька разів.
  • Самокат для 10 років. Десятирічні можуть з легкістю освоїти різні трюки, щоправда їхня потреба у фізичній активності трохи нижча, ніж у молодших однолітків. Зате це вдалий час вчитися їздити на двоколісному самокаті.

Модель xiaomi pro 2 чудово підходить не лише для підлітків, а й для дорослих. Тож, у разі випадку саме такого подарунку, позичити його зможуть й батьки. Адже цей самокат витримує навантаження до 100 кг. Він розвиває швидкість до 25 км та має запас ходу до 45 км. Зарядити його можна, доки ви будете спати (7-8 год).

Відрізняються самокати не лише за типами та віковими категоріями, а й за розміром коліс, матеріалом, додатковими аксесуарами й звісно виробниками. Та все складне стає простим, коли до питання підійти дбайливо з розрахунком та обрати правильну модель, яка стане улюбленою.

Перейти до панелі інструментів