25.04.2024
Новини Файні люди

“Мій батько плакав”: на Теребовлянщині жінка безкоштовно прихистила пару пенсіонерів з Нікополя

Історією про чуйність, доброту та вклад кожного з нас у Перемогу України поділилася мешканка Нікополя Тетяна Чернишова. Кілька днів тому жінка опублікувала оголошення у місцевих спільнотах Тернопільщини та Прикарпаття про прохання допомогти її батькам. Рідне місто Тетяни під постійними обстрілами. Тож родина прийняла непросте рішення тимчасово переїхати на західну Україну.

“Я просила врятувати моїх батьків. Ви маєте пам’ятати мій пост.

Скажу чесно, на велику удачу я не надіялась. Адже чудово розумію, що Україна переповнена біженцями, майже всі можливі місця зайняті… Але я мусила діяти.

Прикарпаття – мій улюблений регіон України. Декілька років поспіль ми приїздили сюди відпочити і набратися сил. Тому я обрала 4 районних центри Прикарпаття і розмістила свій пост.

чуйне і щире серце України знаходиться в місцині Чортків-Теребовля

В одній групі мій пост модератор взагалі не опублікував, в іншій також – немає реакції… Але тепер я з впевненістю можу сказати: чуйне і щире серце України знаходиться в місцині Чортків-Теребовля.

Я отримала стільки співчуття і підтримки! А також декілька пропозицій розміщенню моїх батьків.
Зараз мої батьки доїхали, їх хлібом-сіллю зустрічала неймовірна Марія Михайлівна Царик Ігнат (мій батько плакав) і поселила їх у своєму гарному будинку.

“Питання орендної плати я навіть не хочу обговорювати. Я хочу, щоб цей мій невеликий вчинок був внеском в нашу Перемогу”, – сказала господиня.

Я плачу… Люди! Ви неймовірні! Дякую вам від усього серця!”, – пише Тетяна Чернишова.

Раніше вона просила допомоги. І знайшла підтримку саме на гостинній Тернопільщині.

Гради стирають з лиця землі моє місто

“Більше 250 ракет за чотири дні. Гради стирають з лиця землі моє місто. Мій Нікополь.
Руйнують кожен день наші домівки і долі.

До того ж ці потвори розмістили Гради і міномети на території ЗАЕС.  Тому туди наші не будуть стріляти, бо там атомна станція…

Цей ад нескінчений.  Я хочу врятувати своїх батьків. Вони дуже добрі і люблячі. Люблять українську землю і українські пісні. Прошу вас допомогти мені їх врятувати.

Терміново шукаю оренду до півроку невеликого будинку на 2-3 кімнати, або літньої кухні. Зі зручностями або зручності у дворі.

Оплату, порядність і гарну компанію чемних людей я вам гарантую. Подзвоніть мені, будь ласка, якщо у вас є варіанти. Вірю: все буде Україна!”, – просила Тетяна.

Перейти до панелі інструментів