25.04.2024
Новини

На Тернопільщині затримали 20-річного рецидивіста

На Тернопільщині поліція затримала 20-річного рецидивіста. Його підозрюють у викрадені авто. Чоловік уже не вперше попадає в поле зору правоохоронців. Раніше його судили за схожий злочин. Також молодика підозрюють ще у низці майнових злочинів, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. Йому загрожує до 8 років в’язниці. 

Зловмисник викрав автівку під час відпочинку біля водойми у селі Білоскірка Тернопільського району. На повідомлення заявника про незаконне заволодіння автотранспортом співробітники відділення поліції №1 міста Тернополя відреагували оперативно. Розшуківці спільно з патрульними сектору реагування виявили крадене авто у селі Смолянка. Водія затримали.

20-річний зловмисник – мешканець обласного центру вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. Раніше був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом. Зараз є підозрюваним у декількох кримінальних провадженнях, розпочатих за вчинення майнових злочинів.
Зловмисникові оголосили підозру за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно) Кримінального кодексу. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Перейти до панелі інструментів