20.04.2024
Новини Оперативно

На війні загинув майор поліції з Бережан Василь Петрів

Унаслідок ракетного обстрілу російськими військами Донеччини загинув майор поліції, колишній начальник ІТТ №1 м. Бережани Василь Петрів. Про важку втрату повідомляють у Бережанському відділі поліції ГУ поліції України в Тернопільській області.

“Василь Петрів з 1999 року служив в органах внутрішніх справ. Пройшов службу від сержанта до майора. На заслужений відпочинок пішов у 2021 році з посади начальника ІТТ № 1 (м. Бережани). За час несення служби більш ніж вісім раз ніс службу в складі зведеного загону поліції Тернопільщини на сході держави з 2014 року, спільно з побратимами сумлінно виконував бойові завдання у зоні конфлікту, де завжди проявляв мужність, стійкість та професіоналізм під час виконання службових завдань. Після повномасштабного вторгнення агресора на територію України, Василь Петрів один із перших добровільно вступив на службу в Збройні Сили України”, – йдеться у повідомленні.

Колеги та рідні згадують про Василя Петріва як про вірного товариша, надійного брата та батька, чоловіка та сина. Він був завжди щирим та усміхненим, допомагав усім, хто цього потребував.

Співчуваємо усім рідним, близьким, друзям та побратимам з приводу цієї непоправної втрати.

Перейти до панелі інструментів