20.04.2024
Новини

“Армія одягнута, не хвилюйтеся за це”: Лілія Мусіхіна

Колишня волонтер з Тернополя, а тепер військова Ліля Мусіхіна заспокоїла тих, хто переймається відсутністю чи браком форми для наших воїнів. Захисниця розповіла, що спецодягу не лише вистачає, він досить хорошої якості.

Читайте також: Відважну захисницю з Тернополя нагородив Валерій Залужний

“Мабуть, мені, як колишньому волонтеру, який тяг на собі добрячу частку МТЗ різних вч, треба розповісти про рівень забезпечення у ЗСУ. Принаймні, аби заспокоїти.

Отже, найголовніше: каски є. Кевларові і абсолютно пристойні. Кращі за те, що ми так важко діставали в перші роки війни. Бронежилети є. Не найлегші, але хороші. З боковим захистом.

Форма – 100 відсоткова бавовна. На дотик схоже на джинс, але ріп-стоп. Пошиття якісне. Єдине – дівчата, яких Бог нагородив гарними формами, не можуть підібрати собі комплект, бо то штани малі, то китель великий… Шкарпетки ЗСУ – це те, за чим я зітхатиму в старості. Зручні, високі, надійні. Дали по дві пари.

Футболки – Льонокомбінат. Цим сказано все. Принаймні, для тих, хто знає, що кращого виробника на ринку нема.

Флісовий костюм – приємний і тепленький. Тепер зима не страшна. Берці не брала, бо коханий подарував Лова-зефір, які йому, в свою чергу, подарували наші друзі.

Отже, армія одягнута. Не хвилюйтеся, принаймні, за це. З любов’ю та вдячністю – ваша Л.”, – пише військова.

Перейти до панелі інструментів