28.03.2024
Новини Промо

Лабораторні дослідження – сучасна турбота про здоров’я дорослих і дітей

Лабораторні дослідження біоматеріалу (кров, сеча тощо) – одна з обов’язкових умов не лише для правильної постановки діагнозу, але й для вибору максимально ефективного лікування. Враховуючи, що багато небезпечних хвороб можуть довгий час «маскуватися», не даючи явних симптомів – виявити їх можна лише за допомогою відповідних аналізів.

Як було зазначено у матеріалі порталу DSNews.ua, отримавши та вивчивши результати лабораторних аналізів, лікар з високим ступенем ймовірності поставить вірний діагноз, а також:

  • визначить стадію хвороби – від цього залежить вибір терапії;
  • зможе контролювати клінічний перебіг захворювання, щоб у разі потреби вчасно замінювати ліки та/або їхнє дозування;
  • контролювати «приховані» побічні ефекти тощо.

Навіть простий і недорогий загальний аналіз крові (ЗАК) здатний надати фахівцеві безліч потрібної інформації. Запалення, інфекції та багато інших патологічних процесів впливають на формулу та властивості крові.

ОАК здається як для коректної діагностики, так і просто для профілактики. Також його результати використовуються лікарями для призначення лікарських препаратів. Наприклад, якщо у крові виявлено знижену кількість тромбоцитів – пацієнтові не призначатимуться антикоагулянти (препарати для розрідження крові), оскільки вже буде відомо про високий ризик розвитку кровотеч.

Де краще здавати аналізи в Україні?
Лабораторії державних поліклінік проводять не всі потрібні дослідження. До того ж, отримати направлення на аналізи буває досить складно, а процес ускладнюється часовими інтервалами, стоянням у чергах та ін.

Тому багато українців звертаються до приватних лабораторій. У країні працюють кілька лабораторних мереж, одна з яких – всеукраїнська багатопрофільна клініко-діагностична лабораторія МедЛаб – веде свою діяльність з 1998 року. Тут проводиться понад 1500 досліджень біоматеріалу для дорослих і дітей – від простих до складних, включаючи генетичні, гормональні, імунологічні, онкологічні, ПЛР-діагностику, перинатальний скринінг та багато іншого.

Послуги надаються відповідно до стандарту ISO 9001:2008 для медичних лабораторних досліджень, що гарантує високу точність результатів аналізів. На сайті лабораторії МедЛаб є докладний перелік аналізів із прайсом на всі послуги. За потреби пацієнт може навіть не покидати своєї оселі, викликавши додому кваліфіковану медсестру МедЛабу, яка й проведе забір біоматеріалу. Після проведення дослідження результати будуть доступні в Особистому кабінеті на сайті та/або прийдуть на пошту пацієнтові.

Турбота про своє здоров’я та здоров’я близьких – запорука довгого та дійсно якісного життя.

Перейти до панелі інструментів