29.03.2024
Новини

У Підгаєцькій громаді триденна жалоба: прощаються з 24-річним бойовим медиком

На території Підгаєцької громади оголосили триденну жалобу… Там прощаються із 24-річним Героєм Андрієм Асадовим. Захисник загинув 18 липня у Бахмутському районі на Донеччині, – повідомляють у Підгаєцькій міській раді.

З метою вшанування пам’яті бойового медика- Героя Андрія Асадова, котрий загинув на полі бою, рятуючи життя наших воїнів, на території Підгаєцької громади 20, 21 та 22 липня року оголошено Днями жалоби.

“На знак скорботи за загиблим Героєм просимо приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Знову серце обливається кров’ю… Знову Підгаєччина плаче… Знову Господь забрав до Небесного Легіону найкращого.

З великим сумом та жалем повідомляємо, що загинув на війні, захищаючи нашу Батьківщину, бойовий медик – Андрій Романович Асадов (15.03.1998 – 18.07.2022), житель села Старе Місто.

Андрій Асадов загинув поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області, виявивши стійкість та мужність при виконанні свого громадянського обов’язку. Висловлюємо щирі співчуття бабусі, матері, всім рідним, близьким, друзям та побратимам Андрія…”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів