18.04.2024
Новини

Пішла з життя одна з найяскравіших українських зірок Руслана Писанка

Відома українська телеведуча і акторка Руслана Писанка померла сьогодні уночі, 19 липняі. Про це повідомили колеги телеведучої під час програми «Сніданок з 1+1». Відомо, що Руслана Писанка померла у Німеччині, де лікувалась від важкої хвороби, у віці 56 років.

Зірка народилася в 1965 році в Києві. Її батько був талановитим телеоператором, а мати – інженером. Справжнє прізвище Руслани – Писанко.

У кіно дебютувала в 1991, зігравши маленьку роль у фільмі “Круїз, або Розвідна подорож”. Після цього регулярно знімалася в кіно. З 2000-их почала брати участь у різних телепроектах, таких як “Жіночий клуб” і “Дизель шоу”. Вела прогноз погоди на кількох телеканалах.

У 2006 році брала участь в українському телепроекті від ТСН “Танці з зірками”. А в 2008 році вела реаліті-шоу “Службовий романс” спільно з Володимиром Зеленським. У 2010 році Писанка показала себе як співачка, виступаючи на сцені в дуеті з естрадним співаком Володимиром Гришко. Крім України, Писанка знімалася в кіно в Росії, Польщі та в Нідерландах.

Після початку повномасштабної війни Руслана Писанка виїхала до Німеччини, де у неї діагностували важку хворобу. Зірка почала лікування, а про хворобу публічно не повідомляла. На жаль, лікування не допомогло і 19 липня Руслана померла.

Перейти до панелі інструментів