19.04.2024
Новини

Коли у селах Кременецької громади почнуть вивозити сміття, який буде тариф?

Коли у селах Кременецької громади почнуть вивозити сміття та який буде тариф, розповідають у міській раді. Зазначають, що ще 12 липня на засіданні виконкому затвердили результати конкурсу та тариф на цю послугу (він не буде більшим ніж по місту Кременець). Наступний крок – винесення на громадське обговорення проекту публічного договору. Обговорення триватиме 30 календарних днів. 

  • 12 червня Кременецька міська рада оголосила конкурс на відбір підрядника, який буде вивозити тверді побутові відходи з усіх сіл Кременецької громади. Ми збирали пакети документів з пропозиціями від учасників конкурсу впродовж 30 календарних днів. Така вимога законодавства, – пояснює заступник міського голови Ігор Гук.
  • Одночасно з проведенням цих обов’язкових процедур ми працюємо над тим, щоб було в що збирати сміття. Мова про відповідні баки (об’ємом 1.1 куб. м, на колесах і з кришками). Їх міська рада вже знайшла в Німеччині. 122 шт. Наразі організовуємо їх доставку. Як привезуть – комунальники ще їх збиратимуть (бо всі вони прийдуть в розібраному стані).

Як тільки все це зробимо (а це десь до середини серпня) – про це розповімо кожному жителю: через офіційну сторінку міськради, через сільських старост, друковані оголошення по селах.

Звертаю увагу, що ця послуга буде платною. Щоб не переплачувати за тих членів домогосподарства, які у вас прописані, але давно не проживають – необхідно укласти індивідуальний договір з “Міськводгоспом”. Бо в публічному договорі зазначаються всі зареєстровані особи за конкретною адресою. Перекажіть вже зараз це своїм сусідам, котрі не мають доступу до Інтернету, – наголошує Ігор Гук.

Перейти до панелі інструментів