19.04.2024
Новини Промо

Як купити Bitcoin через Visa/MasterCard?

Інвестиції у криптовалюту – одне з найкращих рішень у наш час. Як відомо, на коливанні курсів можна солідно зробити або просто зберегти цінність своїх заощаджень. Якщо ви хочете купити Bitcoin з картки Visa або MasterCard швидко, зручно і безпечно, рекомендуємо надійний онлайн-обмінник Let’sPay. Тут ви можете купити/вивести/обміняти біткоіни, ефіри та багато інших віртуальних момент через зручні платіжні системи.

Let’sPay – сервіс, відомий на ринку з 2012 року. За 10 років ми досконало вивчили сферу криптовалют і пропонуємо вам найвигідніші умови та курси. Ми максимально спростили умови користування на сайті, щоб навіть новачок міг легко і спокійно здійснити бажану операцію. Детальніше дізнатися про роботу сервісу, умови співпраці, подивитися акутальні курси можна на сайті за посиланням https://letspay.me/ua/change/visa_mc_uah/btc. Якщо у вас виникнуть певні питання, ви завжди можете задати їх у службу підтримки і отримати детальну відповідь.

Як відбувається процес покупки BTC?

  1. Зайдіть на сервіс обміну Let’sPay і введіть суму в UAH, на яку хотіли б купити біткоін.
  2. Знизу заповніть таблицю та вкажіть необхідні дані для обміну.
  3. Підтвердіть та оплатіть операцію.
  4. Чекайте на зарахування BTC на віртуальному гаманці.

Нарахування криптовалюти може прийти як за декілька хвилин після оплати, так і впродовж 24 годин. Все залежить від навантаженості блокчейну, і ми на це, на жаль вплинути не можемо.

Які дані необхідні для покупки біткоіну?

Під час оформлення заявки ви побачите таблицю, в якій необхідно буде вуказати:

  • Дійсну електронну адресу
  • Telegram (не обов’язково/для зв’язку)
  • Актуальний номер телефону для зв’язку
  • Адресу віртуального гаманця, на який прийдуть нарахування

Для покупки біткоіну з карти Visa чи MasterCard, не обов’язково реєструватися. Здійснити фінансову операцію може кожен охочий. Але без реєстрації процес обміну буде дещо довшим, адже вам потрібно буде вручну декілька разів вводити дані для підтвердження. У верифікованих користувачів ця інформація буде збережена в особистому кабінеті.

Переваги користування Let’sPay

  1. Зручні та прозорі умови користування – наш пріоритет. Ніяких додаткових чи прихованих платежів! Одна операція – одна оплата!
  2. Вся криптовалюта на нашому сервісі проходить AML-перевірку. Це унеможливлює покупку вкрадених шахраями віртуальних валют, яка використовувалася для купівлі заборонених товарів у Даркнеті.
  3. Обмінник має великі резерви валют. Але навіть якщо цих вам замало, напишіть у службу підтримки, і ми оперативно збільшимо їх під ваші потреби.

Більше інформації про сервіс обміну дізнавайтеся на сайті: https://letspay.me/ua/change/visa_mc_uah/btc. Якщо у вас виникнуть питання, пишіть у підтримку, щоб отримати швидку і детальну відповідь.

Якщо інвестиції у криптовалюту – то на Let’sPay!

Перейти до панелі інструментів