29.03.2024
Новини

З Тернопільщини відправили громадянина росії, який перебував в Україні незаконно

На Тернопільщині проводяться заходи щодо виконання Плану дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час збройної агресії російської федерації проти України. Під час заходів на Кременеччині виявили громадянина росії, який перебував на території України незаконно. Чоловіка супроводили на КПП і передали прикордонникам, – повідомляють у Міграційній службі Тернопільської області.

Працівниками Кременецького відділу УДМС у Тернопільській області спільно з працівниками Кременецького міжрайонного відділу Управління СБУ у Тернопільській області виявлено громадянина російської федерації, який ухилявся від виїзду з України після закінчення дозволеного строку перебування. Під час здійснення посилених заходів щодо проживання громадян російської федерації було виявлено зазначеного громадянина. У відповідності до статті 30 Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства УДМС у Тернопільській області було подано позовну заяву до Тернопільського міськрайонного суду щодо видворення нелегального мігранта.

6 липня усі позовні вимоги задоволені у повному обсязі. Працівниками секторів організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області та Тернопільського відділу №1 зазначену особу супроводжено до КПП “Мамалига-Крива” Чернівецької області та передано працівникам Державної прикордонної служби України.

Стосовно громадянина країни-агресорки прийнято рішення про заборону в”їзду на територію України терміном 5 років.

Перейти до панелі інструментів