28.03.2024
Новини

Завтра на Зборівщині День жалоби: громада втратила 27-річного Героя

На війні у боях у окупантами Тернопільщина знову втрачає молодих героїв. Сьогодні повідомляють про загибель 27-річного Андрія Кобильника. Він був надзвичайно світлою, доброю і чуйною людиною!.. Вірним і щирим другом, гордістю і великою надією для рідних! Андрій любив грати у футбол, – розповідає Олександр Парацій.

Завтра, 7 липня, у Зборівській громаді оголосили День жалоби.

Кобильник Андрій Петрович 7 грудня 1995 року, у багатодітній сім’ї, у дитинстві залишився сиротою, виховувала бабуся, проживав в с. Футори. Навчався – в Зборівському коледжі. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, навіть не думав ухилятися… Хотів гідно відслужити і повернутися додому з перемогою… Залишився сиротою син та оплакуючі брати з родинами.

“4 липня під час масованих артилерійських обстрілів, ворожий осколок в Херсонській області, забрав молоде життя Андрія… Всією нашою громадою, висловлюємо щирі співчуття рідним Андрія! Нехай Господь Бог і Пречиста Діва Марія допоможуть пережити це страшне горе! Вічна Слава Герою України! Дякуємо, що тримав над нами мирне небо! Ти назавжди у нашій пам’яті і серцях!
Про зустріч та віддачу шани полеглому Герою України буде повідомлено додатково”, – повідомляє Олександр Парацій.

Перейти до панелі інструментів