18.04.2024
Блоги Відео Новини

Суперможливості: нардеп кинув виклик меру Тернополя і голові ТОДА – програма «ДеТоХ_News». Випуск№5 (Відео)

Нещодавно народний депутат України Ігор Мосійчук викликав на публічні дебати міського голову Тернополя Сергія Надала та голову Тернопільської ОДА Степана Барну. І обов’язковою умовою дебатів має бути присутність тернопільських засобів масової інформації.

Наразі не відомо чи прийняли виклик мер міста і очільник області. Принаймі публічно вони про це не оголосили.

Рингом для умовного бою Ігор Мосійчук називає «рамки виборів до Білецької об’єднаної територіальної громади». Він звинувачує Сергія Надала і Степана Барну, що ті вдаються до брудних технологій, висунувши «технічним» кандидатом на голову Білецької ОТГ Святослава Півторака.

«Технічним кандидатом, завдання якого мочити головного опозиційного кандидата в голови Білецької ОТГ від Радикальної партії Ляшка Ігоря Ярославовича Яциковського виставили алкоголіка-тушку Святослав Півторак. Депутат Тернопільської міської ради Півторак знаходиться в повній залежності не тільки від алкоголю а й від в першу чергу Надала та Барни і саме за їхньою прямою вказівкою поливає брудом Радикальну партію Ляшка і нашого кандидата Яциковського», – написав нардеп на своїй сторінці у фейсбуці.   

Під час телеефірів та й поза ними нардеп від Радикальної партії уже неодноразово застосовував бійцівські прийоми. При цьому навіть користувався своєю тростиною, мов шаолінський монах. То ж не виключено, що публічні дебати, якщо б такі відбулися, могли б завершитись якісною бійкою у стилі екшн-фільму «Смертельна битва». Відтак, фільм би показали тернопільські ЗМІ, а згодом критики в соцмережах мали б нагоду охарактеризувати роль кожного героя.

У п’ятому випуску шоу-програми «ДеТоХ_News»  від команди «Терміново» ми вирішили оцінити шанси дуелянтів, враховуючи їхні попередні бої, суперможливості та наявність бійцівських команд.

Нагадаємо, головні меседжі шоу-програми полягають в новинній детоксикації найбільш значимих подій, які відбулися в Тернополі чи в Тернопільській області. Адже зазвичай ви читаєте статті у вигляді сухих репортажних матеріалів.

Автор програми та її ведучий Віктор Сторожук.

Перейти до панелі інструментів