28.03.2024
Новини Промо

Вибираємо крісло геймерське – оцінюємо всі параметри

Вибір меблів – це складне завдання, оскільки запропонований асортимент своєю різноманітністю здатний поставити в глухий кут будь-якого покупця. Але якщо ви точно знаєте, що саме хочете купити, то зробити вдале придбання буде не складно.

Отже, ви власник ігрового клубу та Вам потрібні геймерські крісла? Або ви офісний працівник, який має цікаве хобі – комп’ютерні ігри. У такому випадку вам так само просто необхідно купити геймерське крісло, причому виконане згідно з найсуворішими канонами. Завітавши на сайт ТМ Барскі зробити покупку буде не складно. Хоча ні, вибір виявиться нелегким, тому що моделей багато, і всі вони класні. Зате покупка будь-якого екземпляра буде безпрограшною, тому що всі вироби супер якісні і продумані в плані конструктиву до дрібниць.

Від ідеї до її втілення у життя

Фахівці відомої мануфактури у своїй роботі використовують не лише свій досвід, а й напрацювання провідних конструкторів. В результаті вдалого поєднання якісних матеріалів, надійних комплектуючих та супер сучасних технологій і виходить випускати продукцію найвищої якості.

Причому кожне геймерське крісло – це еталон надійності, стійкості, комфортності та ергономічності.

Для надання модулю мобільності використовуються ролики. Причому якщо у вас тверде покриття для підлоги (паркет або ламінат) вибирайте моделі з гумовими роликами. Жодного ризику пошкодити підлогу. Якщо на підлозі ковролін або килим, ідеальний вибір – модель з коліщатками з пластиковим покриттям.

Для виготовлення каркасу використовується міцний сплав, тому геймерське крісло витримує вражаючі вагові навантаження і навіть при дуже активній експлуатації не втрачає своєї стійкості та витривалості. Залежно від обраної серії представлені моделі відрізняє дизайн. Популярністю користуються варіації, що імітують спортивні автомобілі. Ковшоподібне сидіння мега зручне і завдяки такій конструкції ви отримуєте шанс відчути комфорт пілота спортивного автомобіля.

Для збільшення ергономічних показників моделі комплектуються такими елементами, як:

  • підставка для ніг;
  • холдер для кави чи клавіатури;
  • підлокітники;
  • підголівник.

Найкрутіші зразки оснащуються обдувом, підсвічуванням та інтегрованою аудіосистемою.

Матеріали використовуються такі, які здатні витримувати високі навантаження та активну експлуатацію, які мають унікальні властивості.

Екошкіра – відмінне рішення, якщо потрібно купити статусну модель, але у межах певного бюджету. Колірна палітра моделей дуже багатогранна, тому якщо перед вами стоїть завдання облаштувати геймерський клуб і створити стильну атмосферу з кріслами для геймерів від ТМ Barsky з цим не буде жодних проблем. Тим більше, що можливі покупки як оптові так і в роздріб.

Перейти до панелі інструментів