19.03.2024
Новини

Дівчинка, яка співає в лікарні Гімн, виявилася кременчанкою. Відео

Дівчинка, яка лікарні співає Гімн України, відео з якою облетіло всі центральні телеканали, виявилася кременчанкою. Не перевіривши інформації, маленьку Єлизавету видали за поранену мешканку Миколаєва. А от місцеві журналісти встановили істину та оприлюднили ще одне відео, де дитина співає легендарну “Червону калину”.

“Найголовнішу пісню України кожен виконує по своєму, так, як відчуває. А Єлизавета Комаревич заспівала Гімн у травматологів, коли її “ремонтували” ніжку після невдалого катання на велосипеді.
Дівчинка ще й “Червону калину” круто співає!

Підозрюю, що маленька принцеска скоро стане зіркою українського телебачення, а вже я з дозволу мами Романи – не менш чарівної і талановитої – публікую. Адже нам потрібен позитив! А тут він просто зашкалює!”, – розповідає редакторка Кременецького радіомовлення Зоя Карп`юк.

 

“Наша красунька Єлизавета Комаревич – справжня зірка! Але сьогодні нечесні дяді і тьоті у соцмережах видали її, як дівчинку з Миколаєва, яка врятувалася від обстрілів і співає Гімн…
Гімн Єлизаветка співала дійсно круто, її боліла ніжка, бо підвів велосипед…буває! А вона мужньо зносила травматологічну процедуру!

Але вона наша і ми всі її полюбили, підтримуємо і хочемо, щоб дитинство було веселковим, у мирній Україні, у неї і у всіх-всіх діток”, – каже пані Зоя.

Перейти до панелі інструментів