20.04.2024
Новини

Надзвичайна ситуація на Теребовлянщини: знищено 238 вибухонебезпечних предметів

Про надзвичайну ситуацію на Теребовлянщині інформують в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. Там тривають роботи з виявлення застарілих боєприпасів.

Фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління на виконання «Річного плану виконання завдань та заходів з протимінної діяльності Тернопільської області у 2022 році» продовжують роботи з виявлення та знешкодження застарілих боєприпасів часів Другої світової війни.

На виконання завдань щодо очищення місцевості у лісовому масиві поблизу м. Теребовля Тернопільської області у період з 22 по 24 червня 2022 року здійснено 3 залучення піротехнічного підрозділу. В ході робіт було перевірено 0,65 га території, всього виявлено та знищено 238 од. вибухонебезпечних предметів.

Рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Теребовлянської міської ради, дана подія класифікується як надзвичайна ситуація техногенного характеру, об’єктового рівня. Роботи по виявленню та знешкодженню ВНП продовжуються.

Перейти до панелі інструментів