19.04.2024
Новини

Тернопільська поліція розшукує водійку авто на донецьких номерах, яка скоїла ДТП і утекла

Тернопільські правоохоронці розшукують водійку, яка скоїла ДТП і утекла з місця події. Вона в’їхала у авто, що було припарковане біля будинку на проспекті Степана Бандери, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області розшукується водій автомобіля Honda Civic державний номерний знак АН 1144 НВ, який 7 червня близько 19-ї години в місті Тернополі, на проспекті Степана Бандери, біля будинку № 27 вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Здійснив наїзд на припаркований автомобіль Renault, після чого поїхав з місця події у невідомому напрямку. Зі слів мешканців будинку, за кермом перебувала жінка.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місце перебування розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.

Перейти до панелі інструментів