20.04.2024
Новини Оперативно

Смертельна ДТП біля Кременця: загинула жінка, 20-річна дівчина у важкому стані (оновлено)

Як вдалося дізнатися “Терміново” з власних джерел ДТП трапилася учора ввечері при в’їзді у Кременець з боку Почаєва. За попередньою інформацією за кермом був 20-річний юнак. У авто також була 20-річна пасажирка. Наразі дівчина у Кременецькій лікарні у важкому стані.

Повідомляють, що компанія молодих людей виїздила з Почаєва, де попередньо відпочивала. Там машину намагалися зупинити поліцеські. Водій хотів відірватися від них та спричинив аварію уже біля Кременця.

У результаті перекидання авто загинула жінка, якій близько 65 років. Вона йшла по обочині траси.

Водій наразі також перебуває у лікарні під конвоєм. У юнака взяли забір крові, попередньо під час ДТП він був нетверезий.

У Кременецькому райвідділку інформацію про ДТП підтверджують, проте у деталі наразі не вдаються. Триває слідство.

 

Як згодом уточнила мама дівчини, за життя якої зараз борються лікарі, молодих людей в авто було четверо. Усі вони студенти 4-ого курсу. Мама просить молитися за дитину.

“У машині їхало четверо однокласників (випускників, а зараз студентів 4-их курсів). Єдиний, хто був п’яний до дідька – то водій,1,8 проміле. Всі перебувають в лікарні, моя дочка в реанімації після страшної ДТП. Прошу всіх молитов ваших до Бога за мою дитину! Дякую!”, – пише Тамара Опортовська.

Перейти до панелі інструментів