20.04.2024
Новини Файні люди

Молодий кременчанин на засіданні ООН нагадав делегатам про війну в Україні. Відео

19-річний кременчанин Михайло Гоголь став єдиним представником з Європи, який узяв участь у засіданні ООН у Найробі, Кенії, представляючи організацію дітей та молоді. Серед великої кількості претендентів обрали саме його. Користуючись нагодою, Михайло нагадав делегатам і про війну в України та її жахливі наслідки.

“Радий повідомити, що взяв участь у засіданні ООН у Найробі, Кенії, представляючи організацію дітей та молоді (6-9 червня).

Монтевідео зустріч ООН у Найробі – це міжурядова програма, призначена для визначення та реалізації пріоритетних дій у сфері навколишнього середовища, які будуть здійснені Програмою ООН з навколишнього середовища (UNEP) у співпраці з іншими відповідними учасниками.

Я дуже вдячний UNEP за надану мені можливість, оскільки я використав її не лише для того, щоб поговорити про поточні екологічні проблеми, але й ще раз нагадати делегатам ООН із різних країн про війну в Україні та її наслідки для екології, громадян та довкілля нашої території”, – зазначає кременчанин.

 

Михайло Гоголь – студент Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, паралельно навчається в Університеті Цюриха (Швейцарія). Юнак бере участь у багатьох міжнародних проєктах, веде активне громадське життя.

Перейти до панелі інструментів