24.04.2024
Новини Оперативно

“Чужі серед своїх”: у Чорткові виявили колаборантів, і, можливо, шпигунів, – Олександр Богомол

На Раді оборони Тернопільщини сьогодні було оприлюднено декілька важливих рішень. Зокрема, керівник ГУ Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол повідомив, що після прильотів російських ракет в Чорткові, які відбулися 11 червня, проводяться додаткові напрацювання у місті та прилеглих територій.

Зокрема, перевірятимуть усіх людей, жителів міста та переселенців. Тому усім, хто знаходиться на вулиці, потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу.

“Ми оперативно перевіряємо в своїх базах даних, чи ця людина не в розшуку (в своїх базах даних), військовослужбовці перевірять, чи ця людина зареєстрована”, – йдеться у повідомленні.

Ці заходи будуть постійними.

“Адже, нажаль, не всі хочуть добра Україні, тому ми за останні дні мали декілька випадків по Чорткову, де виявили колабораційну діяльність, виявили, можливо, і шпигунську діяльність”, – каже Олександр Богомол.

За його словами, зараз цими людьми займається Служба безпеки України, проводиться розслідування. Про наслідки обіцяв розповісти згодом, після завершення розслідування.

 

 

Перейти до панелі інструментів