28.03.2024
Відео Новини Політика

Олег Барна побився з нардепом-«свободівцем» у студії парламентського телеканалу «Рада» (Відео)

Народний депутат України Олег Барна знову опинився в центрі скандалу. Під час ефіру парламентського телеканалу «Рада»  він побився  з іншим нардепом, «свободівцем», Юрієм Левченком.

Причиною бійки стали словесні кпини між нардепами. Спершу Олег Барна зауважив Юрію Левченку, що є неправильним тлумачення, мовляв, «хтось там хоче говорити, що олігархат себе захищає тому фінансує армію…» Свободівець його перебив, уточнюючи, що він казав не про армію, а про нацполіцію, СБУ і ГПУ. Натомість Олег Барна порівняв представника партії «Свобода» з імпотентами.

– Я хочу сказати, це вислови імпотента деякої політичної сили під назвою «Свобода», яка може тільки ляпати і патякати, прикриваючись гаслами, а нічого не робити. Просто імпотенти, – сказав в ефірі Олег Барна.

Далі обидва нардепи почали вияснювати, хто кому друг, хто з них «друг країни», хто «слуга Порошенку». Зрештою, напруга між двома депутатами сягнула апогею, коли Олег Барна «порадив» Юрію Левченку прислухатись до його висловів.

– Я би порадив тобі ротика прикрити і як прислужника піти в АТО повоювати, – сказав нардеп з Тернопільщини до свого опонента.

Ведуча спробувала усіх заспокоїтись. Втім, Юрій Левченко не хотів у словесному боргу залишатись. І отримавши право на виступ, нагадав Барні про його ДТП з трамваєм.

– Тут людина показала, власне кажучи, свій рівень. Людина, яка п’яна врізається в трамвай у Києві, що провалюється в трамвай… – почав виступ «свободівець».

Він не встиг закінчити думку, так як Олег Барна накинувся на нього. Почалася шарпанина з ударами.

– Непередбачувана ситуація у нас в ефірі – говорила в студії ведуча  парламентського телеканалу «Рада» Наталія Андрощук.

Відео бійки між нардепами викладено телеканалом в мережу  «Youtube».

Перейти до панелі інструментів