28.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині чоловік, який порушив митні правила, тікав від патрульних

Ледве не детективна історія трапилася сьогодні, 13 червня, на трасі М-30. Під час вимірювання швидкості руху транспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM, інспектори виявили автомобіль Volkswagen, який рухався по автодорозі Ізварине зі швидкістю 140 км/год. Патрульні спробували зупинити автівку, але на законну вимогу поліцейських водій не відреагував та продовжив рух, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

Охоронці порядку передали інформацію про правопорушника своїм колегам та розпочали переслідування транспортного засобу. Вже за деякий час інспекторам вдалося зупинити автомобіль на межі Тернопільської області.

Під час спілкування з водієм та перевірки інформації про транспортний засіб згідно з базами даних, інспектори встановили, що водій порушив митні правила тимчасового ввезення транспортних засобів на територію нашої держави.

Тож інспектори склали на водія протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку працівникам поліції), винесли постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення встановлених обмежень для руху транспорту) та за ч. 8 ст. 121 (Порушення митних правил ввезення транспортних засобів на територію держави) КУпАП, вилучили посвідчення водія та повідомили працівників митної служби.

Перейти до панелі інструментів