28.03.2024
Новини

Тернопільські теплоходи зупинятимуться біля “Дальнього пляжу” на вимогу

З 10 червня у Тернополі розпочався купальний сезон. Для відпочинку на відкритих водоймах у місті працюють два пляжі: «Циганка», що на вул. Білецькій та «Дальній» пляж на вул. Чумацькій.

Тож усі, хто обрав локацію «Дальній» пляж, можуть швидко та комфортно дістатися туди на теплоходах «Герой Танцоров» та «Капітан Т.Г.Парій». За сприятливих погодних умов, вони зупиняються на причалі поблизу «Дальнього» пляжу. Про це інформують на сайті Тернопільської міської ради.

Звертаємо увагу! У прохолодну погоду зупинка на причалі здійснюється лише на вимогу. Про це пасажир повинен завчасно сповістити матросів. Якщо серед відвідувачів не буде бажаючих вийти, то теплоходи не причалюватимуть.

Нагадаємо, з 1 червня змінився тариф на водні прогулянки теплоходами на Тернопільському ставі. Подорож на теплоходах «Герой Танцоров» і «Капітан Парій» триває 25 хвилин, вартість поїздки – 50 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 50 хвилин. Це зумовлено тим, що подорож охоплює Тернопільський став із заходом на веслувальний канал. Вартість поїздки з 1 червня складатиме 75 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно.

Перейти до панелі інструментів