29.03.2024
Новини

На Кременеччині викрили злодійку, яка крала гроші зі скриньок з пожертвами

Кременецькі правоохоронці викрили злодійку, яка крала гроші зі скриньок для пожертв. 35-річна уродженка Київщини пояснила свій вчинок тим, що їй бракувало коштів, які надсилав батько. Тому вона вирішила поцупити пожертви, які люди давали на хворих дітей, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Працівники Кременецького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження щодо мешканки Почаєва. Наразі поліцейські довели причетність 35-річної жінки до крадіжки трьох скриньок з пожертвами.

До працівників територіального підрозділу звернулася місцева мешканка. Вона повідомила, що невідома особа викрала з приміщення магазину скриньку з пожертвами для онкохворих дітей. Переглянувши записи з камер відеоспостереження, правоохоронці встановили, що це вдруге незнайомка спокусилася на зібрані гроші. Загалом представники благодійної організації повідомили, що на момент скоєння злочинів в скриньках знаходилося близько 1000 гривень.

Аналогічний злочин підозрювана вчинила через деякий час в місті Кременець. Цього разу вона привласнила кошти, які збирали для дітей з обмеженими можливостями.
Працівники територіального підрозділу поліції встановили, що жінка уродженка Броварів Київської області, яка протягом останніх півтора роки проживає в Почаєві. Як пояснила сама зловмисниця, вчинити злочин її підштовхнуло скрутне матеріальне становище, адже вона безробітна, а коштів, які надсилає їй батько не достатньо для проживання.

Поліцейські перевіряють причетність зловмисниці до скоєння аналогічних злочинів на території району. Триває досудове розслідування.

Перейти до панелі інструментів