28.03.2024
Новини Файні люди

Кременецька художниця щотижня проводить безкоштовні майстер-класи

Відома кременецька художниця Світлана Ткачук щотижня проводить безкоштовні майстер-класи. Здебільшого участь у них беруть вимушені переселенці. Приміщення для творчих занять гостинно надав Кременецько-Почаївський ДІАЗ.

“Традиційними стали щосереди заняття із мистецтва від Світлани Ткачук, що проводяться у приміщенні заповідника. Ідея їх організації належить самій художниці, оскільки кожен повинен докладати зусиль там, де потрібен і де сповна відчуває силу.

Сьогодні присутнім (а в основному у нас присутні вимушені переселенці) Світлана запропонувала ознайомитися із традиційним українським розписом самчиківка і, звичайно, кожен спробував сил у практичному виконанні.

Учасники працювали активно із кольорами, чаклували над отриманням нових цікавих відтінків.
Кременецько-Почаївський державний історико-архітектурний заповідник дякує Світлані ТКАЧУК за ідею, її реалізацію, за чітко продуманий план та його виклад, за віру у можливості кожного з присутніх, за невимушену атмосферу майтер-класу”, – повідомляють у заповіднику.

Усіх охочих запрошують на наступні заняття з мистецтва. Щосереди,в 11.00 у приміщенні заповідника (м.Кременець, вул. Козубського, 6). Заняття безкоштовні

Перейти до панелі інструментів