19.04.2024
Новини

У білій сукні та фаті: у Тернополі наречена складала іспит у день весілля. Відео

У ТНПУ ім. Володимира Гнатюка відбулася непересічна подія. У виші іспит складала наречена у день весілля. Студентка прибула в університет у весільній сукні та фаті.

Молоду пару привітала дирекція університету та вручила пам’ятні подарунки.

“Чого тільки не трапляється з абітурієнтами під час вступної кампанії! Хтось від хвилювання забуде рік народження, хтось переплутає документи… Але в приймальній комісії ТНПУ ім.В.Гнатюка всі проблеми успішно вирішуються, адже тут напрацьований великий досвід і є чіткий алгоритм дій. Проте остання подія дійсно була неординарна і справила враження не тільки на членів приймальної комісії.

Так сталося, що в одної з абітурієнток дата вступного іспиту в магістратуру співпала… з датою вінчанння! Можливо, хтось би в такій ситуації розгубився, але абітурієнтам ТНПУ ім.В.Гнатюка властиві рішучість і сміливість. І наречена Іванна Майхер-Снігур переконала свого обранця, що одруження – не привід відмовитися від освіти! Тому після вінчання молодята разом з дружбами та дружками поїхали в університет.

Звичайно, усі хвилювалися. Та це хвилювання несподівано стало радісним, коли побачили, що біля входу в головний корпус їх чекає чисельна делегація. Зустрічати молодят вийшов ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка професор Буяк Богдан Богданович та усі члени приймальної комісії. Богдан Богданович по-родинному тепло привітав молоду пару, вручив їм символічні весільні подарунки та солодощі. Дійсно знаково: щойно одягнувши обручки, молодята отримали з рук ректора браслети прихильників університету, а також особливі футболки з логотипом”, – повідомляють у  ТНПУ.

Перейти до панелі інструментів