23.04.2024
Новини Промо

Як підготуватися до лазерної епіляції

Лазерна епіляція в Тернополі вже досить тривалий час є одним з найефективніших способів видалення небажаного волосся. Апаратний метод не залишає слідів на шкірі, не призводить вростання волосин. Курс сеансів, призначений фахівцем, за умови дотримання графіку та проходження профілактичних процедур, забезпечує гладкість шкіри на довгі роки.

Показання та протипоказання до процедури

Лазерна епіляція ефективна у разі позбавлення від зайвої рослинності:

з метою дотримання гігієни  – у зонах, де наявність волосся є нормою (пахви, бікіні);
за гірсутизму – росту волосся у жінок за чоловічим типом (вуса, борода, живіт);
за гіпертрихозу – зайвого волосся в андрогенонезалежних зонах (шия, спина, руки).

Апаратна методика категорично протипоказана онкохворим, діабетикам (у стадії декомпенсації хвороби), людям, у яких в тілі є металеві імпланти (виняток – зубні протези). Відкласти сеанс епіляції до одужання варто у разі захворювання на ГРВІ, наявності шкірних інфекцій, ран, порізів у зоні дії лазера.

У більшості салонів, зокрема у центрах TK Laser, для виконання маніпуляції застосовується діодний лазер. Цей вид обладнання дозволяє обробляти волосисті ділянки швидко і безболісно, ​​проте працює лише на темній рослинності за світлої або смаглявої шкіри. Для позбавлення від сивого, світлого, пушкового волосся, для роботи на темній шкірі слід підібрати інший метод.

Рекомендації щодо підготовки до сеансу

Щоб зробити ефект епіляції максимальним, уникнути опіків, необхідно дотримуватись таких обмежень:

  • протягом 3 тижнів волосся видаляють лише за допомогою бритви;
  • 2 тижні заборонено засмагати, приймати сульфаніламідні препарати, антибіотики – фторхінолони та тетрацикліни;
  • на 3 дні перед процедурою слід відмовитися від застосування в зоні епіляції лосьйонів, дезодорантів та антиперспірантів, що містять у своєму складі спирт.

За день до відвідування майстра салону в Тернополі. Ділянки, які підлягають епіляції, слід поголити станком.

Процедура триває 15-60 хвилин – залежно від зони, на якій проводиться видалення волосся. Після завершення сеансу шкіра обробляється пантенолом. Майстер дає рекомендації щодо подальшого догляду за шкірою. Три дні не можна користуватися спиртовмісною косметикою, на тиждень необхідно відкласти похід до лазні, басейну. Засмагати заборонено протягом 2 тижнів.

Перейти до панелі інструментів