18.04.2024
Новини

У Чорткові облаштовують ринок, де не буде орендної плати

У Чорткові облаштовують ринок, де можна буде продавати домашню продукцію, не сплачуючи орендної плати за місце. Під торгові місця виділили 500 м кв, які викладуть бруківкою, – повідомляють у Чортківській міській раді. 

“На комунальному ринку, що по вул. Гончара, розпочалось облаштування нового продовольчого ринку, де всі охочі зможуть продавати свою городину чи консервацію, при цьому не сплачуючи ні копійки орендної плати за місце.

Згідно з рішенням виконавчого комітету, 500 квадратних метрів території закладуть бруківкою, встановлять столи (до 50 метрів), накриття від опадів тощо.

Міський голова Чорткова Володимир Шматько пояснив це рішення тим, що таким чином команда міської ради робить свій внесок у підтримку людей, котрі самотужки вирощують городину чи виготовляють консервацію та хочуть її продати за прийнятними цінами.

Адже ціни на продукти через повномасштабне вторгнення московитів до України зростають чи не щодня, а за оцінками експертів на українців чекатимуть складні часи у плані забезпечення продовольством”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів