29.03.2024
Новини

“Я повернувся в ЗСУ, бо тут маю бути”: що відомо про морського піхотинця Василя Дубового, який отримав високу нагороду від Президента

Військовий з Тернополя Василь Дубовий був нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

“За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Дубового Василя Івановича нагороджено орденом “За мужність” III ступеня”, – йдеться в Указі.

Ось такі наші Захисники. Красиві, мужні, сміливі, але разом з тим можуть прихистити не лише котиків, але і козеняток. Василь Дубовий уже не вперше захищає нашу землю – він є професійним морським піхотинцем, служив у легендарній 36 окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

24 лютого 2022 року він покинув свою “чудову” роботу, як сам її і називає, і пішов воювати проти орків. Каже, що “повернувся в ЗСУ, бо тут я маю бути”.

“Доповідаю, мої любі. Щодоби ми під сонечком і місяцем методично б‘ємо ту наволоч. Голіаф впаде, не сумніваюсь. Бо він є колективним злом. А за Давидом стоїть не гурт переляканих. А справжній тил, нація. Це відчутно. Справді. Примор‘я, степ. 2022”, – пише Василь на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дякуємо Василю Дубовому за можливість жити у вільній країні. Повертайтесь живим!

Перейти до панелі інструментів