28.03.2024
Новини

У Тернополі чоловік пів ночі їздив п’яний на різних авто

У таке складно повірити, тим паче у воєнний час, та по Тернополю пів ночі їздив п’яний чоловік, змінюючи авто. Спочатку порушник скоїв ДТП на одній з вулиць. Коли інспектори склали на нього адмін протокол, він просто змінив машину і продовжив свої пригоди. Обидва разі при спілкуванні з правоохоронцями від огляду на стан сп’яніння відмовився, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

Учора, близько 22-ї години, на вулиці Фабричній сталася аварія без потерпілих за участю автомобілів Opel та Ford. Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, встановили обставини та винуватця автопригоди. Ним виявився водій автомобіля Opel, який, порушивши правила дорожнього руху, здійснив зіткнення з автівкою Ford.

Під час спілкування з водієм автомобіля Opel, патрульні виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній відмовився.

Інспектори склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик.

Та на цьому громадянин не зупинився. Вже близько 1-ї години ночі, патрулюючи на вулиці Злуки, інспектори побачили автомобіль Hyundai, який перебував на вулиці в період дії комендантської години. Охоронці порядку зупинили автівку та виявили, що водієм був той самий чоловік, який нетверезим сів за кермо та спричинив ДТП на вулиці Фабричній.

Інспектори знову запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній знову відмовився.
Патрульні вдруге за ніч склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та направили, вже інший автомобіль на арешт майданчик.

Перейти до панелі інструментів