20.04.2024
Новини

Двоє донечок більше ніколи не побачать тата: тернополяни прощаються із полеглим на війні Андрієм Федорковим

Сьогодні, 31 травня, у Тернополі прощаються із полеглим на російсько-українській війні Андрієм Федорковим. Чоловік загинув від рук окупантів 28 травня у Запорізькій області.

Андрій Федорків народився і виріс у Тернополі. Вчився у школі №2, потім – у Класичній гімназії. Закінчив Тернопільський національний економічний універсистет. З дружиною Оленою заснував ветеринарну клініку “Зооветкомора”, яка є популярною серед жителів міста.

Двоє маленьких донечок більше ніколи не побачать свого тата.

“Олена прийми мої щирі співчуття, Андрюха був дуже доброю,чуйною,і щирою людиною,він не задумуючись пішов воювати,з таких як він треба брати приклад,нехай земля йому буде пухом,Царство небесне,нехай з Богом спочиває,а тобі сильного терпіння і мужності це всьо витримати”, – підтримують знайомі згорьовану дружину Андрія.

“Нехай з Богом спочиває. Дякую тобі захиснику, за можливість моїм дітям бачити сонце та небо. Тримайтеся, Олена, ви дружина героя України. Прийміть мої співчуття. Бог забирає до себе найкращих”, – написала Ліля Бачинська.

Вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя за Батьківщину. Чин похорону Андрія Федоркова розпочинається сьогодні о 12:00 на Микулинецькому кладовищі.

 

Перейти до панелі інструментів