Кожна господиня хоче приготувати смачно, але при цьому не витрачати на кухні надто багато часу. Тому відома фудблогер та авторка кулінарних книг Леся Кравецька вирішила допомогти і опублікувала на своїй фейсбук-сторінці чудовий рецепт ніжного весняного пирога з приємною кислинкою, який готується 10 хвилин, а то і менше.
Що потрібно?
- Ревінь – 500 г;
- борошно – 330 г;
- яйця – 2 шт;
- цукор – 160 г;
- пакетик ванільного цукру;
- склянка сметани;
- упаковка вершкового масла (220 г).
Покрокове приготування:
- Масло кімнатної теператури перетираємо з цукром і борошном, щоб вийшли крихти. Це займає не більше хвилини.
- Висипати крихти у форму, застелену кулінарним пергаментом. Не приминати.
- Викласти почищений і порізаний тонко ревінь.
- Посипати ревінь ванільним цукром і поставити у гарячу духовку (180℃) на 5 хв.
- За цей час збити яйця з цукром і сметаною, залити сумішшю ревінь, випікати 40 хвилин при тій же температурі.
Смачно з’їсти і голосно плямкати.