16.04.2024
Новини

Сезон у розпалі: легкий та швидкий рецепт пирога з ревеню за 10 хвилин

Кожна господиня хоче приготувати смачно, але при цьому не витрачати на кухні надто багато часу. Тому відома фудблогер та авторка кулінарних книг Леся Кравецька вирішила допомогти і опублікувала на своїй фейсбук-сторінці чудовий рецепт ніжного весняного пирога з приємною кислинкою, який готується 10 хвилин, а то і менше.

Що потрібно?

  1. Ревінь – 500 г;
  2. борошно – 330 г;
  3. яйця – 2 шт;
  4. цукор – 160 г;
  5. пакетик ванільного цукру;
  6. склянка сметани;
  7. упаковка вершкового масла (220 г).

Покрокове приготування:

  1. Масло кімнатної теператури перетираємо з цукром і борошном, щоб вийшли крихти. Це займає не більше хвилини.
  2. Висипати крихти у форму, застелену кулінарним пергаментом. Не приминати.
  3. Викласти почищений і порізаний тонко ревінь.
  4. Посипати ревінь ванільним цукром і поставити у гарячу духовку (180℃) на 5 хв.
  5. За цей час збити яйця з цукром і сметаною, залити сумішшю ревінь, випікати 40 хвилин при тій же температурі.

Смачно з’їсти і голосно плямкати.

Перейти до панелі інструментів