26.06.2022
Новини

Сезон у розпалі: легкий та швидкий рецепт пирога з ревеню за 10 хвилин

Кожна господиня хоче приготувати смачно, але при цьому не витрачати на кухні надто багато часу. Тому відома фудблогер та авторка кулінарних книг Леся Кравецька вирішила допомогти і опублікувала на своїй фейсбук-сторінці чудовий рецепт ніжного весняного пирога з приємною кислинкою, який готується 10 хвилин, а то і менше.

Що потрібно?

  1. Ревінь – 500 г;
  2. борошно – 330 г;
  3. яйця – 2 шт;
  4. цукор – 160 г;
  5. пакетик ванільного цукру;
  6. склянка сметани;
  7. упаковка вершкового масла (220 г).

Покрокове приготування:

  1. Масло кімнатної теператури перетираємо з цукром і борошном, щоб вийшли крихти. Це займає не більше хвилини.
  2. Висипати крихти у форму, застелену кулінарним пергаментом. Не приминати.
  3. Викласти почищений і порізаний тонко ревінь.
  4. Посипати ревінь ванільним цукром і поставити у гарячу духовку (180℃) на 5 хв.
  5. За цей час збити яйця з цукром і сметаною, залити сумішшю ревінь, випікати 40 хвилин при тій же температурі.

Смачно з’їсти і голосно плямкати.

Схожі пости

Депутат Вишнівецької ОТГ жорстоко побив людину

Redaktsia

Мешканка Бучача втратила 112 тис грн, продаючи через Інтернет

На Тернопільщині викрили цех, який виробляв фальсифікований алкоголь

Перейти до панелі інструментів