19.04.2024
Новини

У Тернополі серед білого дня пограбували пенсіонера

У Тернополі серед білого дня пограбували 69-річного чоловіка. Постраждалий звернувся за допомогою до правоохоронців. Поліція оперативно розшукала зловмисника. Тепер 44-річному нападнику загрожує до 10 років позбавлення волі, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від 69-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа напала на нього та відібрала гроші. Зі слів потерпілого, він повертався з магазину. Зайшовши у під’їзд, його наздогнав незнайомець, штурхнув та відкрито викрав кількасот гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку виявили нападника неподалік від місця скоєння злочину. Зловмисником виявився 44-річний житель Скалата. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі оголосили підозру правопорушнику у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Перейти до панелі інструментів