28.03.2024
Новини

Тернопільська етномайстерня з Андрієм Хливнюком створила сувеніри на підтримку ЗСУ

Тернопільська етномайстерня Коза Дереза за підтримки лідера гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка виготовила 100 ексклюзивних сувенірних наборів. Усі кошти, виручені з продажу, підуть на підтримку ЗСУ, – повідомляють у майстерні. Наразі набори ще є у наявності. Придбати їх можна за 5 тис грн. 

“Сувенірний набір “Славна Україна”  – колаборація етномайстерні Коза Дереза, Андрія Хливнюка/Andrii Khlyvniuk, лідера гурту “Бумбокс” та Благодійний Фонд “Колеса Перемоги”.



Майстри Koza Dereza Manufacture, натхненні виконанням Андрієм Хливнюком Гімну січових стрільців «Ой у лузі червона калина», який вже став саундтреком нашої стійкості у війні з росією, виготовили ексклюзивну серію сувенірів ручної роботи, присвячених історичним місцям української столиці. Всього виготовлено 100 наборів.

100% виручених коштів від продажу набору «Славна Україна» перерахуємо БФ «Колеса Перемоги», гроші будуть використані на купівлю автомобілів для ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.



Придбати набір можна, замовивши онлайн на сайті. Або купити у фірмовому магазині Коза Дереза в Тернополі: вул. Сагайдачного 2, в фірмовому магазині Коза Дереза у Львові: вул. Братів Рогатинців, 17.

Перейти до панелі інструментів