24.04.2024
Новини Промо

Для чого людям суперфуди

Суперфуди

Сучасна індустрія краси пропонує безліч інструментів у досягненні бажаного результату. Та фахівці в один голос наголошують, що почати варто зі здоров`я. Окрім традиційних занять спортом та правильного харчування рекомендують додати, так звані, суперфуди

На українському ринку сьогодні представлено чимало компаній, які пропонують суперфуди. Серед них Інтернет-магазин Djini, що пропонує якісну та доступну продукцію.

Що таке суперфуди і навіщо вони нам?

Суперфуди – рослинні продукти, в яких концентрація вітамінів та корисних речовин перевищує усі раніше відомі показники.

До них серед інших належать спіруліна та хлорофіл, які позитивно впливають на організм людини. Їх зазвичай  вживають як у натуральному вигляді (приміром, у якості топінгів для смузі-боулів), так і у вигляді порошків, таблеток та сиропів.

Першими про суперфуди заговорили вегани. Обмеживши споживання тваринних продуктів, вони шукали гідні замінники серед рослин. Саме тоді відомий дієтолог і завзятий прихильник сироїдіння Девід Вульф відкрив світові водорість спіруліну.

Проте популярна новинка з часом припала б пилом на полицях для вегетаріанців, якби не схвальні відгуки всесвітньо відомих зірок Мадонна, Стінг та Гвінет Пелтроу. В інтерв’ю відомим глянцевим журналам співаки та актори ділилися власним досвідом вживання суперфудів.

Спіруліна – безцінне джерело вітамінів та мікроелементів

Спіруліна

На озерах Америки та Африки росте дивовижна водорість — ціанобактерія спіруліна — багате джерело вітаміну В, рослинного білка та корисних мікроелементів. Вік спіруліни — понад мільйон років. Прихильники здорового способу життя зацікавились нею після легендарних розповідей мандрівників про довголіття жителів віддалених районів Мексики, які регулярно вживають водорість у їжу.

Спіруліна має в собі безліч органічних сполук. В її складі понад 2000 мінералів, ферментів та вітамінів. Спіруліна очищує організм від шлаків, нормалізує травлення, прискорює загоєння ран, застосовується при бронхітах. Особливо корисна спіруліна за підвищеного розумового та фізичного навантаження: учням, людям, які займаються науковою діяльністю, та спортсменам.

Хлорофіл для імунітету та схуднення

Хлорофіл

Хлорофіл швидко насичує організм корисними мінералами та речовинами. Порошок складається з перетертого в пил листя лікарських рослин.

Цей корисний продукт рекомендують застосовувати усім, хто не має індивідуального несприйняття його компонентів. Хлорофіл здійснює на організм очищувальну, відновлювальну та профілактичну дію.

Корисні властивості продукту:

  • потужний ефект детоксикації;
  • налагодження мікрофлори в організмі;
  • позитивний вплив на щитоподібну залозу та всю ендокринну систему;
  • профілактика багатьох захворювань.

Крім цих властивостей, хлорофіл також є потужним імуномодулятором та антиоксидантом. Він допомагає запобігати простудним захворюванням у міжсезоння, коли імунітету потрібна особлива підтримка.

 

 

Перейти до панелі інструментів