20.04.2024
Новини

Міський голова Чорткова спростовує чутки про причетність до скандалу з гуманітарною допомогою

Міський голова Чорткова Володимир Шматько записав відеозвернення, у якому спростовує свою причетність до скандалу із гуманітарною допомогою. Очільник стверджує, що це неправда і закликає чортківчан перевіряти будь-яку інформацію.

“Сьогодні записую нетипове відеозвернення. Хочу відповісти на усі плітки, які чомусь з’являються впродовж останніх двох-трьох тижнів. Зокрема, переповідають, що міський голова, нібито, торгує гуманітарною допомогою, військовою амуніцією. Начебто були якісь обшуки спецслужб, а вдома якісь скандали. Пліткують, що я був помічений у нетипових компаніях і навіть маю будинок під Києвом.

Усе це брехня. Останнім часом у мене складається враження, що розпочалася виборча кампанія і дискредитація нашої команди та мене особисто. Хочу запевнити, що я надалі відкритий і чесний перед вами. Щодня ходжу вулицями міста, дивлюся вам в очі. Тож прошу вас, перевіряйте усю цю інформацію. Мені дуже важко емоційно працювати у таких умовах”, – сказав Володимир Шматько.

Також він зазначив, що неправдиву інформацію поширюють в одній з місцевих спільнот у Фейсбуку. проте, каже, що це не повинно завадити розвитку Чорткова та спільній роботі задля перемоги України.

Нагадаємо, раніше пресслужба СБУ Волинської області повідомила про причетність до скандалу з гуманітаркою добровольчого формування у Тернополі. Згодом волонтерка Ружена Волянська спростувала цю інформацію і сказала, що факти порушення не доведені.

Перейти до панелі інструментів