20.04.2024
Новини

До найближчої зупинки – 20 хв: мешканці мікрорайону “Північний” створили петицію про запуск автобусного маршруту

На сайті міської ради з’явилася петиція з пропозицією змінити декілька автобусних маршрутів. Адже у Тернополі зовсім нещодавно з’явився новий мікрорайон – “Північний”, там живе уже багато людей, проте найближча зупинка – на вулиці Тарнавського.

“Повний благоустрій району можливий буде далеко не в найближчі роки. В зв’язку з цим пропоную змінити маршрут одного або декількох існуючих маршрутів 14, 16, 18, 20 і захоплювати район північних до пожежної частини”, – йдеться у описі до петиції.

Наші журналісти поспілкувалися з мешканцями мікрорайону, які розповіли нам про проблеми, що виникли.

“Мені до зупинки йти 20 хвилин. Вранці, перед роботою, це займає багато часу. Також школярам не дуже зручно, тому що потрібно виходити з дому завчасно, щоб добратися до школи”, – каже пані Ольга, яка проживає на Північному уже 2 роки.

Юрій, який нещодавно переїхав, розповів, що йому дуже подобається цей мікрорайон. “Тут дійсно буде дуже гарно, особливо, якщо обіцянки про парк на місці дач виконають. Нещодавно тут відремонтували дорогу, облаштували кільце. Чому б не запустили одну-дві маршрутки чи навіть створити тролейбусну лінію? Думаю, пасажирів би не бракувало”.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів