20.04.2024
Новини

Ланівці у скорботі: прощаються з молодим Героєм

Сьогодні у Ланівцях ще один скорботний день. Там прощаються з молодим Героєм, який загинув на війні ще два місяці тому. Тоді з воїном обірвався зв’язок. Рідні та друзі до останнього сподівалися дізнатися, що він живий.

Громада зустрічає тіло загиблого молодшого сержанта Національної гвардії України Дмитра Головка, який загинув на Київщині 16 березня 2022 року внаслідок отриманого вогнепального поранення, – повідомляють у міській раді.

Зустріч воїна-захисника – о 10:00 год на центральній площі міста. Чин похорону розпочнеться о 10:30 год в храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ.

Також з метою вшанування пам’яті загиблого воїна, в Лановецькій міській територіальній громаді 24 травня 2022 року оголошено Днем жалоби.

“На знак скорботи за загиблим просимо:
• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
• вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Вічна пам’ять захиснику України”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів