29.03.2024
Новини

У Тернопільському дитбудинку живуть 55 сиріт з Київщини

У Тернопільському обласному спеціалізованому будинку дитини живуть 55 дітей з Київщини. Малечу евакуювали на початку воєнних дій з Київського міського будинку дитини «Берізка» у зв’язку із загрозою їхньому життю і здоров‘ю. Завдяки допомозі вдалося налагодити співпрацю двох колективів, – повідомляють у закладі.

“Ситуація була незвичною для нашого закладу. Це був новий досвід співпраці двох колективів. Робота поступово налагодилася, чому сприяла постійна консультативна та методично – організаційна допомога з боку Департаменту охорони здоров‘я Тернопільської облдержадміністрації.

Кількість дітей в закладі значно збільшилася, що потребувало додаткових матеріальних ресурсів. Зважаючи на це- Департамент охорони здоров‘я Тернопільської ОДА ,неодноразово сприяв у наданні гуманітарної допомоги нашому реабілітаційному центру у вигляді спецзасобів різного виду: засобів особистої гігієни; зондів для паліативних дітей; шприців ; захисних халатів; постільної білизни; дитячого харчування.

Адміністрація, колектив та вихованці нашого закладу, висловлюють щиру подяку Департаменту охорони здоров‘я Тернопільської ОДА за надання професійної підтримки та матеріальної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів