20.04.2024
Новини

Скандал з бронежилетами, що продавались в “Епіцентрі”, пояснили “людським фактором”

Нещодавно у скандал потрапила мережа супермаркетів “Епіцентр”, яка продавала бронежилети, виготовлені волонтерами для ЗСУ. Про це “Терміново” повідомляло раніше.

Тоді в цій історії ніяк не могли знайти крайнього, адже всі сторони спростовували свою причетність до розкрадання бронежилетів для армії.

Тим часом, як співробітники СБУ проводять слідчі дії, в ТОВ “Група Венето” пояснили, як так могло статися.

“Ми плідно співпрацюємо з Черкаською ОВА, забезпечуємо їх текстильною групою товарів.

На підставі безоплатних договорів, ми зберігали для Черкаської ОВА гуманітарну допомогу – чохли для бронежилетів”, – йдеться у повідомленні.

Далі директор компанії пояснює, що ГО “Львівський оборонний кластер” передав 1000 штук чохлів для бронежилетів Черкаській ОВА, проте там забракло місця для їх зберігання, тому ТОВ “Група Венето” нібито взяли ці чохли на свій склад.

“Технічна помилка та плутанина”, за словами директора компанії, пояснюється тим, що жилети просто переплутали – між тими, які виготовило Венето, та тими, що виробило ГО “Львівський оборонний кластер”, адже вони є візуально схожими.

“Найголовніше, що Черкаська ОВА отримала всю тисячу жилетів. Це просто помилка, людський фактор”, – підсумовують у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів